Patatran Village Hotel – Seychelles

Pret incepand de la 0  /persoana

Amplasat într-o zonă liniștită, acest hotel își întâmpină turiștii pe insula La Digue.În camere există o sufragerie, o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. De la balconul sau de pe terasa care se găsesc în majoritatea camerelor, clienții au vedere spre mare. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Există de asemenea un minibar cu plată. Se găsesc de asemena și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există acces la internet, un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). Baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Obiectele de valoare pot fi păstrate în siguranță în seiful hotelului. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Un magazin de suveniruri și câteva alte magazine oferă posibilitatea de a hoinări relaxat. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost).

Dotari

Mic dejun gratuit Wi-Fi gratuit Piscină Aer condiționat Acces la plajă Bar Restaurant Bucătărie în unele camere Curățătorie completă Adecvat pentru copii.

 

Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic, precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.