TUN_HAM_3730WebOriginalCompressed

Hotel Splashworld Venus Beach – Hammamet

Pret incepand de la 383  /persoana

Amplasat pe o plajă cu nisip, cu vedere la Marea Mediterană, acest hotel relaxat se află la 6 km de parcul tematic Carthageland Hammamet.Camerele pline de culoare sunt dotate cu televizoare și frigidere. Unele au balcoane sau terase cu vedere la mare sau la piscină; se oferă acces Wi-Fi și seifuri (contra cost). Camerele de categorie superioară au în plus zone de zi cu canapele.

Facilitățile includ o plajă, plus piscine interioare și în aer liber, două cu tobogane cu apă, precum și o piscină pentru copii. Opțiunile de servit masa includ restaurante cu meniuri internaționale și indiene, plus un steakhouse. Mai există un bar la piscină, o cafenea în stil maur și un club de noapte, alături de un program de activități. Centrul spa oferă un jacuzzi, o baie de aburi și tratamente de masaj (contra cost).

Dotari

Wi-Fi Piscină interioară și exterioară Jacuzzi Aer condiționat Centru de fitness Spa Bar Restaurant Curățătorie completă Accesibil pentru scaune cu rotile Adecvat pentru copii.

 

Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic, precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

 

Totul despre Hotel Splashworld Venus Beach – Hammamet.

Ce poti vizita

Secretul localnicilor: vânătoare sub apă

Deși astăzi este o stațiune turistică modernă, Hammamet și-a păstrat o bună parte din farmecul orășelului pescăresc mediteranean de odinioară. Turiștii se pot delecta aici cu o activitate pe care tunisienii o practică încă din antichitate. Ia-ți niște încălțări pentru înot, o pereche de ochelari pentru scufundări și o suliță de pescuit și scufundă-te sub apa limpede pentru a vâna prada zilnică. Pescuitul la suliță este mai dificil decât pare, însă extrem de distractiv. Poți prepara peștele prins direct pe plajă, la foc deschis, sau poți merge cu el la o terasă din apropiere unde bucătarul va fi fericit să te ajute.

Rafinament modern oriental

Yasmine Marina este portul turistic al orașului, o zonă plină de yachturi luxoase și clădiri moderne de un alb imaculat ce strălucesc în razele soarelui. Pe promenadă sunt înșirate zeci de cafenele și restaurante, iar în apropiere vei găsi spații de relaxare, magazine moderne și piețe tradiționale.

Mâncare, băuturi și viață de noapte

Chez Achour este un restaurant cât se poate de primitor, cu o grădină superbă, decorată cu felinare albe și plină de smochini. Aici poți savura preparate tunisiene clasice precum brik, khobz mela și tocană de miel, dar și pește și fructe de mare proaspete și delicioase, din captura zilnică. Renumit pentru fructele de mare preparate divin, localul servește și vinuri locale. Tunisia are o tradiție de peste 2.000 de ani în prepararea vinului, ceea ce nu-ți dă voie să ratezi vreo șansă de a gusta această licoare.

Localizare: Rue Ali Belouare, Hammamet

Orar: 12:00 – 24:00

Resto L’Ommima e un restaurant care îmbină elegant decorul nord-african cu cel mediteranean, construind un cadru perfect în care să servească preparatele autentice tunisiene gătite exact ca în casele localnicilor. Meniul este scris cu cretă pe o pancartă așezată în fața restaurantului și se schimbă zilnic, în funcție de preparatele proaspete din ziua respectivă și de inspirația bucătarilor. Bunătățile pe care le poți savura aici variază de la ciorbe de pește la stomac de oaie umplut cu couscous.

Localizare: Rue Moncef Bey, Hammamet Sud

Orar: 09:00 – 24:00

Tunisia Lodge este barul ca poate mulțumi pe toată lumea, grație designului său modern, personalului foarte atent și prietenos, băuturilor excelente și priveliștii. Seara, distracția începe odată cu programul artistic, care prevede numere de dans și umor. Aici poți veni fără griji chiar și cu cei mici, fiindcă există o zonă de disco special destinată lor.

Localizare: Zone Touristique Yasmine Hammamet

Dacă majoritatea barurilor din Hammamet au o atmosferă calmă și aproape tăcută, Oasis Club este reversul medaliei, adică un local vibrant, unde poți petrece o noapte minunată de dans și distracție. Clubul este foarte spațios, cu un ring de dans imens și un sistem de sunet care face totul să vibreze. Petrecerile încep târziu în noapte și țin până la ivirea zorilor, iar atmosfera e întreținută de cei mai tari DJ din Tunisia și de animatoare.

Localizare: AvenueMoncef Bey, Hammamet

Istorie

Hammamet este un oraș de mici dimensiuni, foarte liniștit, ideal pentru vacanțele de vară în care vrei doar să lenevești la soare, să înoți, să mănânci și să dormi, dar și să descoperi cultura locală. Este situat la 65km distanță de capitala Tunis, pe malul Mării Mediterane. În secolul I, aici se afla o așezare numită Pupput, care a devenit colonie romană un secol mai târziu. Zidurile fortificate au fost ridicate în secolul al XIII-lea, iar medina din Hammamet a fost contruită în secolul al XV-lea. Zona a fost apoi, pe rând, cucerită de spanioli și de otomani. Transformarea din mic oraș pescăresc în destinație turistică a început în anii ‘20, odată cu sosirea unui misterios milionar român pe nume George Sebastian. Astăzi, Hammamet este o stațiune de litoral în toată regula, cu sute de hoteluri care se întind pe 20km de coastă, complexuri de lux și plaje idilice cu apă limpede.

The tour package inclusions and exclusions at a glance
Pretul final includeDetalii despre conditiile ofertei si tot ce este inclus in pretul final.
  • Bilet avion cursa charter
  • Basic catering (rece)
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport
  • Taxe aeroport
  • Cazare si masa in functie de hotelul ales
  • Asistenta turistica pe perioada sejurului
Pretul final nu includeDetalii despre alte servicii ce nu sunt incluse in pretul ofertei.
  • Asigurari medicale si storno
  • Taxa hotel – se plateste la fata locului in functie de hotelul ales (3-4 dinari/persoana/noapte)
  • Excursii optionale si cheltuieli. personale