152301994

Hotel Mera Onix – Cap Aurora

Pret incepand de la 174  /persoana

Acest complex hotelier all-inclusive relaxat este amplasat pe plajă. La numai 3,5 km distanță se află Paradis Land, un parc de aventuri pentru familie.

Camerele simple, cu aspect vesel, oferă Wi-Fi gratuit, televizoare cu ecran plat și aer condiționat. Apartamentele oferă în plus spații de ședere sau camere de zi.

Mera Onix -Cap Aurora asigură peste 700 de locuri în cele 350 de spații de cazare.Piscina exterioară are o suprafață o suprafață de 600 mp și un design modern.Camera dublă matrimonială/twin are o suprafață de de 15.20 mp, pat matrimonial (180/190 cm) sau două paturi individuale ( 80/190 cm).

Există o piscină interioară și o piscină în aer liber, cu un parc acvatic pentru copii. Mai există și locuri de joacă în interior și în aer liber. Alte facilități includ accesul la o plajă privată, un restaurant și un bar. Mai există și un centru spa, precum și programe de divertisment.

Dotări

 

 Wi-Fi gratuitPiscină în aer liberJacuzziAer condiționatAll inclusive Acces la plajăBarRestaurant, Centru de afaceriAdecvat pentru copii, Nu este permis fumatul pe această proprietate.

 

Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic, precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

 

Totul despre Hotel Mera Onix – Cap Aurora.

Cap Aurora

Ce poti vizita

Herghelia Mangalia

Turiștii care își petrec vacanța în stațiunile din sudul litoralului nu ar trebui să rateze ocazia de a vedea una dintre cele mai mari herghelii din sud-estul Europei. Herghelia Mangalia e situată la doar 3km de oraș și îi așteaptă zilnic vizitatori dornici să admire caii sau chiar să călărească. A fost inaugurată în anul 1926 și, de-a lungul timpului, caii crescuți și antrenați aici au fost protagoniștii multor producții cinematografice importante. Aici se află peste 350 de exemplare din diferite specii, de la ponei simpatici la cai foarte rari și valoroși, cum ar fi cei din rasa pursânge arab. Un tur al hergheliei este foarte ieftin, iar o oră de echitație te va costa între 60 și 80 de lei. Călăreții experimentați pot opta chiar pentru o sesiune de echitație în afara perimetrului obișnuit, în pădure sau pe plajă, însă și prețul va fi considerabil mai mare. Fie că vei alege sau nu să călărești, o simplă vizită la herghelie îți va face vacanța mult mai interesantă și îi va bucura în mod special pe copii.

Mânăstirea Techirghiol

Mica mânăstire cu hramul Sfintei Maria a fost înființată în anul 1951, cu scopul de a proteja sanatoriul preoțesc care funcționa aici de planurile de demolare ale autorităților comuniste. Tot atunci a fost adusă aici o biserică de lemn mureșeană pe care Regele Carol al II-lea o mutase inițial din Maiorești, Mureș, la Sinaia. Mai târziu, mânăstirea a fost renovată și extinsă, iar în anul 2018 a fost sfințită noua biserică a mânăstirii. La mânăstirea Techirghiol se află două icoane împărătești bizantine ce datează din sec. XVIII și de, asemenea, aici se află chilia și mormântul părintelui Arsenie Papacioc.

Aerodromul Tuzla

Principala funcție a acestui mic aerodrom este aceea de agrement, aici nu ajung aeronave militare și nici pentru transportul persoanelor pe distanțe lungi. De la aerodromul Tuzla, turiștii pot face zboruri deasupra litoralului, deasupra mării, a Deltei Dunării și deasupra frumoaselor întinderi ale Dobrogei. Se pot efectua zboruri atât cu avioane mici, de agrement, cât și cu elicopterul. Odată pe an, de regulă în luna august, aici are loc spectacolul aviatic Aeromânia. De asemenea, la aerodromul Tuzla se pot efectua și salturi cu parașuta.

Geamia Esmahan Sultan

Monumentul de arhitectură în stil maur datează de la începutul secolului al XVI-lea și este înconjurat de un cimitir mahomedan, printre pietrele funerare aflându-se fragmente arhitectonice provenite de la edificiile anticului Callatis. Geamia funcționează și astăzi ca lăcaș de cult.

Muzeul de Arheologie Callatis

Întreaga zonă de sud a litoralului stă așezată pe o adevărată comoară. Aici se ascund nenumărate vestigii antice din diferite perioade istorice, din paleolitic până în perioada timpurie a creștinismului. În această zonă se află mai multe cetăți antice grecești și romane, dintre care cea mai mare și mai bogată a fost Callatis, actualul oraș Mangalia. Muzeul De Arheologie își așteaptă vizitatorii cu o colecție vastă de piese descoperite în zona vechii cetăți Callatis, de la coloane antice și sarcofage la sculpturi și de la podoabe la unelte casnice și agricole.

 

Istorie

Stațiunea Cap Aurora

Cea mai mică dintre stațiunile de pe malul Mării Negre, Cap Aurora este situată între Jupiter și Venus, la o distanță de 5 km de Mangalia. Din Cap Aurora se poate ajunge pe jos, în numai câteva minute, atât în Stațiunea Venus, cât și în Stațiunea Jupiter. Legătura cu stațiunile din vest este asigurată și de microbuze, minicar și taxi.

Spre deosebire de restul stațiunilor de pe litoralul românesc, Cap Aurora se află pe un promontoriu stâncos, situat între Pădurea Comorova și mare.

Istoria stațiunii a început în 1973, când au fost inaugurate 10 hoteluri cu nume de pietre prețioase și 8 restaurante, construite în timp-record, în numai nouă luni și jumătate, iar un an mai târziu s-a deschis complexul Cătunul, în stil rustic românesc. În acest complex, pe lângă spațiile de cazare și alimentație publică a funcționat foarte mult timp și o discotecă, Disco Cătunul.

Plaja se întinde pe o lungime de 500m și este împărțită în patru mici golfuri.

Accesul din Constanța, aflată la 42 de km distanță, se face pe E87, iar gările cele mai apropiate sunt în Neptun și în Mangalia.

The tour package inclusions and exclusions at a glance
Pretul final includeDetalii despre conditiile ofertei si tot ce este inclus in pretul final.
  • Cazare
  • Masă în funcție de oferta aleasă
  • Asistență turistică pe perioada sejurului
Pretul final nu includeDetalii despre alte servicii ce nu sunt incluse in pretul ofertei.

 

  • Transport
  • Asigurare medicală de călătorie și asigurare storno
  • Taxe de intrare la obiectivele turistice și programe optionale
  • Alte taxe și cheltuieli personale