60840692_670686006717231_751178922393075712_o

Hotel Marhaba Club – Tunisia

Pret incepand de la 363  /persoana

Acest complex de lux, amplasat pe un teren cu palmieri din apropiere de Golful Hammamet, se află la 18 km de Aeroportul Internațional Habib Bourguiba și la 3 km de Casino Europa.Camerele luminoase oferă Wi-Fi gratuit, televiziune prin satelit și minifrigidere, precum și balcoane cu vedere la golf, la piscină sau la parc. Camerele superioare oferă în plus camere de zi și aparate pentru ceai și cafea.Sunt disponibile parcare și mic dejun. Facilitățile includ patru restaurante, cinci baruri și opt terenuri de tenis, la care se adaugă trei piscine interioare și exterioare, o piscină pentru copii și un centru spa. Există, de asemenea, o saună, o baie cu aburi și acces la plajă, plus terenuri de minigolf și volei pe plajă.

Dotari

Mic dejun, Wi-Fi gratuit, Parcare gratuita, Piscină, Restaurant, Bar, Mic dejun, Recepție, Curățătorie completă, Adecvat pentru copii, Piscină interioară, Piscină în aer liber, Jacuzzi, Centru de fitness, Spa, Aer condiționat.

 

Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic, precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

 

Totul despre Hotel Marhaba Club – Tunisia.

Ce poti vizita

Secretul localnicilor: dezlegare la vin

Deși este o țară musulmană, Tunisia are o legislație relaxată privind comercializare și consumul de alcool. Aspect normal, dacă ne gândim că Tunisia este una dintre cele mai liberale țări arabe și că are o tradiție de peste 2000 de ani în prepararea vinului. Licoarea lui Bachus se găsește foarte ușor în orașe turistice precum Sousse, în baruri și restaurante, dar și în magazine de specialitate. Aici veți găsi vinuri tunisiene excelente, într-o varietate de soiuri consacrate precum Carignan, Cinsaut, Alicante Bouschet, Grenache, Mouscat sau Chardonnay.

The tour package inclusions and exclusions at a glance
Pretul final includeDetalii despre conditiile ofertei si tot ce este inclus in pretul final.
  • Bilet avion cursa charter
  • Basic catering (rece)
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport
  • Taxe aeroport
  • Cazare si masa in functie de hotelul ales
  • Asistenta turistica pe perioada sejurului

 

Pretul final nu includeDetalii despre alte servicii ce nu sunt incluse in pretul ofertei.
  • Asigurari medicale si storno
  • Taxa hotel – se plateste la fata locului in functie de hotelul ales (3-4 dinari/persoana/noapte)
  • Excursii optionale si cheltuieli personale