73915746

Hotel Majestic – Jupiter

Pret incepand de la 56  /persoana

Hotelul Majestic se află în nordul staţiunii Jupiter, chiar lângă lacul Neptun II şi la 250 de metri de plaja cu nisip, şi oferă o piscină în aer liber şi şezlonguri gratuite, precum şi un restaurant care serveşte preparate din bucătăria internaţională.

Camerele oferă aer condiţionat şi au vedere la grădină, la piscină sau la lac. De asemenea, au TV şi minibar. Toate unităţile de cazare au baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite.

În zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Pentru evenimente de afaceri, hotelul pune la dispoziţie 3 săli de conferinţe dotate cu aer condiţionat, acces la internet, proiector video, ecran de proiecţie şi flip-chart.

Hotelul Majestic este înconjurat de o grădină mare, cu alei şi bănci. Oaspeţii se pot relaxa şi la un bar, iar copiii îşi pot petrece timpul la locul de joacă.

La 300 de metri este un teatru de vară. Oraşul Mangalia, unde există şi gară, se află la 6 km de hotel. Proprietatea asigură parcare privată gratuită.

Vorbim limba dumneavoastră!

Dotari

Wi-Fi gratuit, Parcare gratuită, Piscină în aer liber ,Jacuzzi ,Aer condiționat, Centru de fitness, All inclusive ,Spa, Bar, Restaurant Adecvat pentru copii.

Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic, precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.
Totul despre Hotel Majestic – Jupiter.

 

Ce poți vizita în Jupiter

Herghelia Mangalia

Turiștii care își petrec vacanța în stațiunile din sudul litoralului nu ar trebui să rateze ocazia de a vedea una dintre cele mai mari herghelii din sud-estul Europei. Herghelia Mangalia e situată la doar 3km de oraș și îi așteaptă zilnic vizitatori dornici să admire caii sau chiar să călărească. A fost inaugurată în anul 1926 și, de-a lungul timpului, caii crescuți și antrenați aici au fost protagoniștii multor producții cinematografice importante. Aici se află peste 350 de exemplare din diferite specii, de la ponei simpatici la cai foarte rari și valoroși, cum ar fi cei din rasa pursânge arab. Un tur al hergheliei este foarte ieftin, iar o oră de echitație te va costa între 60 și 80 de lei. Călăreții experimentați pot opta chiar pentru o sesiune de echitație în afara perimetrului obișnuit, în pădure sau pe plajă, însă și prețul va fi considerabil mai mare. Fie că vei alege sau nu să călărești, o simplă vizită la herghelie îți va face vacanța mult mai interesantă și îi va bucura în mod special pe copii.

Mânăstirea Techirghiol

Mica mânăstire cu hramul Sfintei Maria a fost înființată în anul 1951, cu scopul de a proteja sanatoriul preoțesc care funcționa aici de planurile de demolare ale autorităților comuniste. Tot atunci a fost adusă aici o biserică de lemn mureșeană pe care Regele Carol al II-lea o mutase inițial din Maiorești, Mureș, la Sinaia. Mai târziu, mânăstirea a fost renovată și extinsă, iar în anul 2018 a fost sfințită noua biserică a mânăstirii. La mânăstirea Techirghiol se află două icoane împărătești bizantine ce datează din sec. XVIII și de, asemenea, aici se află chilia și mormântul părintelui Arsenie Papacioc.

Aerodromul Tuzla

Principala funcție a acestui mic aerodrom este aceea de agrement, aici nu ajung aeronave militare și nici pentru transportul persoanelor pe distanțe lungi. De la aerodromul Tuzla, turiștii pot face zboruri deasupra litoralului, deasupra mării, a Deltei Dunării și deasupra frumoaselor întinderi ale Dobrogei. Se pot efectua zboruri atât cu avioane mici, de agrement, cât și cu elicopterul. Odată pe an, de regulă în luna august, aici are loc spectacolul aviatic Aeromânia. De asemenea, la aerodromul Tuzla se pot efectua și salturi cu parașuta.

Geamia Esmahan Sultan

Monumentul de arhitectură în stil maur datează de la începutul secolului al XVI-lea și este înconjurat de un cimitir mahomedan, printre pietrele funerare aflându-se fragmente arhitectonice provenite de la edificiile anticului Callatis. Geamia funcționează și astăzi ca lăcaș de cult.

Muzeul de Arheologie Callatis

Întreaga zonă de sud a litoralului stă așezată pe o adevărată comoară. Aici se ascund nenumărate vestigii antice din diferite perioade istorice, din paleolitic până în perioada timpurie a creștinismului. În această zonă se află mai multe cetăți antice grecești și romane, dintre care cea mai mare și mai bogată a fost Callatis, actualul oraș Mangalia. Muzeul De Arheologie își așteaptă vizitatorii cu o colecție vastă de piese descoperite în zona vechii cetăți Callatis, de la coloane antice și sarcofage la sculpturi și de la podoabe la unelte casnice și agricole.

 

Istorie

Stațiunea Jupiter este situată între Neptun și Cap Aurora, în vecinătatea a două lacuri, Jupiter și Tismana, și a Pădurii Comorova, singura pădure de pe litoralul românesc.

Stațiunea a intrat în circuitul turistic în iulie 1968, odată cu inaugurarea câtorva hoteluri, a două restaurante și a Satului de Vacanță Zodiac. Un an mai târziu erau finalizate multe dintre hoteluri și restaurante, inclusiv piscina de la Paradis, prima din sudul Litoralului, poșta și complexul comercial.

Plaja din stațiune ale o lungime de aproximativ 1km și este protejată de diguri care formează golfuri. În anumite zone plaja este mai îngustă, în special în sud. Lacurile ce leagă Jupiter de Neptun sunt amenajate cu hidrobiciclete, iar stațiunea are și terenuri de fotbal și volei.

The tour package inclusions and exclusions at a glance
Pretul final includeDetalii despre conditiile ofertei si tot ce este inclus in pretul final.
  • Cazare
  • Masă în funcție de oferta aleasa
  • Asistență turistică pe perioada sejurului
Pretul final nu includeDetalii despre alte servicii ce nu sunt incluse in pretul ofertei.
  • Transport
  • Asigurare medicală de călătorie și asigurare storno
  • Taxe de intrare la obiectivele turistice și programe optionale
  • Alte taxe și cheltuieli personale