8

Croaziera in Noua Anglie

Pret incepand de la 2.879  /persoana
21.05.2020 Ziua 1. BUCURESTI – BOSTON

Intalnire cu insotitorul de grup in holul aeroportului Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:30 si zbor Bucuresti – Boston, via Paris (06:55-08:55, 11:20-13.14). Sosire Boston, transfer la hotel si cazare.

22.05.2020 Ziua 2. BOSTON

Mic dejun. Ziua de azi o dedicam in intregime descoperirii acestui oras istoric si emblematic al Americii. Tur panoramic al orasului pe parcursul caruia vom admira Copley Square, Fanueil Hall, Quincy Marketplace, Harvard Yard, Cambridge Common, Boston Harbour. Dupa amiaza timp liber pentru a continua individual explorarea orasului. Cazare Boston, la acelasi hotel.

23.05.2020 Ziua 3. BOSTON

Mic dejun. Transfer la terminalul de croaziere, unde se desfasoara formalitatile de imbarcare pe vasul MS Zaandam. Dupa ce va instalati in cabina aveti posibilitatea sa faceti o prima explorare a vasului la bordul caruia veti petrece 7 nopti. In fiecare seara veti gasi in cabina programul de activitati prevazute pentru ziua urmatoare. Vasul paraseste portul la ora 16:00. Cazare la bord cu pensiune completa.

24.05.2020 Ziua 4. BAR HARBOR (Maine, USA)

Escala 7:00 – 16:00 la Bar Harbor, pitorescul oras situat pe insula Mount Desert din statul Maine, inconjurat de Parcul National Acadia. Aici se afla Cadillac Mountain (466 m), cel mai inalt de pe coasta de est a SUA. In timpul acestei escale puteti explora Bar Harbor, Parcul National Acadia sau Cadillac Mountain la bordul Oli’s Trolley sau puteti sa navigati in cautarea balenelor.Cazare la bord cu pensiune completa.

25.05.2020 Ziua 5. HALIFAX (Nova Scotia, Canada)

Escala 9:00 – 18:00 in capitala provinciei canadiene Noua Scotie. Exista numeroase modalitati de a explora orasul si imprejurimile sale: o plimbare pe jos in centrul istoric si la citadela, un tur cu autobuzul cu etaj sau o excursie organizata de vas, de exemplu pana in pitorescul sat de pescari Peggy’s Cove sau in oraselul Lunenburg, inclus pe lista patrimoniului mondial UNESCO.Cazare la bord cu pensiune completa.

26.05.2020 Ziua 6. SYDNEY (Nova Scotia, Canada)

Escala 10:00 – 18:00 la Sydney, capitala istorica si cel mai mare oras de pe insula Cape Breton. Pe tarm veti intalni cea mai mare vioara din lume (17 m, 2005), casute si biserici datand din sec.18 si 19, galerii de arta, restaurante cu fructe de mare. Puteti opta pentru una dintre excursiile de pe vas, de exemplu la Baddeck, unde a locuit inventatorul telefonului, Alexander Graham Bell sau la Insula Paasrilor, unde cuibaresc mii de pasari, printre care pufinii (numiti papagali de mare).Cazare la bord cu pensiune completa.

27.05.2020 Ziua 7. CHARLOTTETOWN (Prince Edward Island, Canada)

Escala 8:00 – 18:00 la Charlottetown, capitala si cel mai mare oras din cea mai mica provincie a Canadei, insula Prince Edward. Deoarece in 1864 aici s-a tinut conferinta care a dus la crearea Dominionului Canadei, orasul este considerat locul de nastere al Confederatiei. Numeroasele case si edificii istorice, biserici si parcuri pot fi admirate facand o plimbare pe jos sau cu trasura. Cazare la bord cu pensiune completa.

28.05.2020 Ziua 8. GOLFUL SAINT LAWRENCE

Vasul navigheaza spre Quebec, trecand prin stramtoarea Cabot, pe langa insula St.Paul si prin Golful St.Lawrence (en.) / St.Laurent (fr.), de fapt estuarul fluviului cu acelasi nume, care face legatura intre Marile Lacuri si Oceanul Atlantic. Cazare la bord cu pensiune completa.

29.05.2020 Ziua 9. QUEBEC

Escala 7:00 – 17:00 la Quebec, capitala provinciei cu acelasi nume, unul dintre cele mai vechi orase de pe continentul Nord- American si singurul la nord de Mexico City ale carui fortificatii au ramas intacte. Zona istorica din Quebec a fost inclusa pe lista Patrimoniului mondial UNESCO in 1985. Cea mai buna modalitate de a descoperi frumusetile acestui oras este turul pietonal, eventual combinat cu cel cu autobuzul cu etaj. De la Quebec vasul isi reia calatoria pe fluviul Saint Lawrence, pana la Montreal. Cazare la bord cu pensiune completa.

30.05.2020 Ziua 10. MONTREAL

La ora 7:00 vasul ancoreaza la Montreal, cel mai mare oras din statul Quebec si al doilea din Canada. Dupa formalitatile de debarcare vom face un tur al orasului, care se va incheia in centru, unde vom avea timp liber la dispozitie pana la transferul la aeroport pentru zborul spre Amsterdam, ora 18:50. Noapte in avion.

31.05.2020 Ziua 11. AMSTERDAM – BUCURESTI

Sosire in Amsterdam la ora 07:35. Dupa escala, ne imbarcam pentru zborul spre casa la ora 09:30 si sosire in Bucuresti Otopeni ora 13:10.

Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic, precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

Totul despre Croaziera in Noua Anglie.

INFORMATII

Transferuri GRATUITE la / de la Aeroportul Henri Coanda din urmatoarele zone:
MOLDOVA: (firma: AutoVip, Zuzu, Transfero)
– Iasi, Roman,Barlad, Vaslui, Bacau, Onesti, Adjud, Panciu, Galati, Tecuci, Braila, Focsani, Rm.Sarat, Buzau
SUD EST: (firma Direct Aeroport)
– Constanta, Mangalia, Fetesti, Cernavoda
CENTRU – VEST (firma Direct Aeroport)
– Fagaras, Zarnesti, Brasov, Busteni, Azuga, Sf.Gheorghe

VASUL DE CROAZIERA – MS Zaandam 4*

Proiectat pentru a oferi mai mult spatiu celor 1432 de pasageri, deserviti de cei 615 membri ai echipajului, Zaandam se remarca prin eleganta si confort. Cabinele sunt generoase (16-27 m²) fiind echipate cu grup sanitar, telefon, TV cu circuit inchis si canale internationale, aer conditionat, minibar. Decorul vasului are ca tema muzica, prezentand diverse instrumente muzicale, printre care un saxofon care a apartinut fostului presedinte Bill Clinton, chitare semnate de Queen, Iggy Pop, Eric Clapton si Rolling Stones, precum si o orga in stil Baroc. Pasagerii au la dispozitie restaurante, baruri, cazino, biblioteca, centru SPA, piscine, jacuzzi, centru de fitness, magazine, expozitii etc.
De asemenea pot participa la o gama larga de activitati: spectacole de divertisment, conferinte ce prezinta escalele de pe traseu, momente muzicale de diverse genuri, degustari de vinuri, cursuri de gatit sau de utilizarea a calculatorului.

The tour package inclusions and exclusions at a glance
Pretul final includeDetalii despre conditiile ofertei si tot ce este inclus in pretul final.
 • Transport avion Bucuresti – Boston si Montreal – Bucuresti
 • Taxele de aeroport si securitate pentru zborurile internationale
 • Taxele portuare
 • Autocar / minibus modern, licentiat pe durata transferurilor si a zilelor 1,3 & 10
 • Cazare 2 nopt in Boston la hotel 3* (sau similar)
 • Cazare 7 nopti cu pensiune completa la bordul vasului MS Zaandam 4* in cabine interioare (pentru cabine exterioare sau cu balcon, disponibilitatea si tariful se verifica la cerere)
 • Participarea la toate activitatile de divertisment si accesul la toate facilitatile vasului pe durata croazierei (piscine, spectacole, cabaret, discoteca, sala de fitness etc)
 • Insotitor de grup din partea agentiei pe toata durata croazierei
 • Transferuri la / de la aeroportul Henri Coanda conform grafic!
 • Asigurare medicala + storno (*valoare storno asigurata – pana la 21.000 lei / calatorie)

 

Pretul final nu includeDetalii despre alte servicii ce nu sunt incluse in pretul ofertei.
 • Excursiile optionale
 • Bacsisurile pentru soferii si ghizii locali in zilele 1,2 & 10 (se achita insotitorului grupului, la aeroportul Otopeni): 15$ / pers
 • Bacsisurile de pe durata excursiilor optionale pentru soferii si ghizii locali (se achita local)
 • Bacsisurile de pe durata croazierei (se achita la bordul vasului): 14,5$ / zi/ pers
 • Alte servicii decat cele mentionate