7

Circuit SUA & Canada

Pret incepand de la 1.665  /persoana
06.10.2020 Ziua 1. Bucuresti – New York City

Plecam din Romania spre minunatul continent american. Welcome to New York City! Bucura-te de o felie de pizza sau de un hot dog servit de vanzatorii stradali inainte sa participi la o receptie de bun-venit si sa te retragi la hotel pentru odihna.

07.10.2020 Ziua 2. New York – tur de oras
Incepem ziua cu explorarea minunatului New York. Mergem cu ghidul intr-un tur panoramic al orasului. Vedem unul dintre simbolurile orasului, vibranta Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, grandiosul Central Park, care se intinde pe nu mai putin de 341 de hectare si celebrul Fifth Avenue. Optional, putem face o plimbare memorabila cu feribotul din Battery Park pana la Statuia Libertatii, apoi pe Ellis Island, insula pe unde au intrat in Statele Unite milioane de imigranti de-a lungul anilor. Seara, cinam si ne retragem la hotel in New York.

08.10.2020 Ziua 3. New York – Cascada Niagara (Optional)

Dupa mic-dejun, poti petrece intreaga zi explorand minunatul New York. Iti recomandam sa vizitezi iconica Empire State Building, situata in inima Manhattanului, apoi sa mergi la cumparaturi la prestigioasele magazine de brand din intreaga zona. In plus, aromele preparatelor gatite de bucatari pasionati te vor imbia la o experienta culinara desavarsita intr-unul din restaurantele din sufletul New York-ului. Optional, o excursie cu avionul pana la Cascada Niagara poate reprezenta un mod cu adevarat fermecator de a gusta si din savorile canadiene inconfundabile. Dupa ce ne bucuram de panorama impresionanta, mergem cu barca intr-o excursie palpitanta pana la baza Cascadei Horseshoe, cea mai mare dintre cele trei care formeaza Niagara. Seara, zburam inapoi la New York si ne odihnim.

09.10.2020 Ziua 4. New York – Washington, D.C. (Optional)

Astazi iti recomandam o excursie de neuitat pentru a descoperi mostenirea natiunii americane prin vizitarea unor cladiri de importanta majora din capitala SUA, Washington, D.C.. Vedem Casa Alba, sediul presedintiei, care este legat de spectaculoasa cladire a Capitoliului prin Bulevardul Pennsylvania, Memorialul Lincoln, al razboiului din Vietnam si al celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Seara ne intoarcem in New York, pentru cina si odihna.

10.10.2020 Ziua 5. New York – Albany – Montreal

Ii spunem la revedere fabuloasei metropole americane si ne indreptam spre aventura noastra canadiana. Prima oprire va fi in Albany, fosta capitala a SUA datorita pozitiei sale geografice si a comertului infloritor cu blanuri. Arhitectura orasului este remarcabila, cu cladiri care impletesc armonios stilurile coloniale oalndez, georgian si gotic. Vedem unele dintre principalele atractii din Albany, Empire State Plaza, si The Egg, un teatru aparte (un teatru simbol al orasului). Un alt obiectiv ce nu trebuie ratat este distrugatorul din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, USS.Avem timp liber la dispozitie pentru tot restul serii. Slater, in prezent transformat in muzeu. Ajungem pe seara in Montreal, cinam si ne odihnim pentru ca ne asteapta o alta zi surprinzatoare.

11.10.2020 Ziua 6. Montreal – Ottawa (Optional)

Optional, astazi calatorim spre Ottawa, capitala Canadei. Facem un tur introductiv al orasului si vedem elegantele cladiri ale Parlamentului, resedinta guvernatorului general, cat si muzeele si galeriile din centrul orasului. Iti va fi foarte greu sa rezisti tentatiei de a manca un preparat gustos pregatit proaspat, intr-o rulota stradala, asa ca te sfatuim sa te rasfeti si sa gusti macar un sandwich cu fructe de mare sau o inghetata racoritoare.

12.10.2020 Ziua 7. Montreal

Dupa mic-dejun, facem un tur panoramic al orasului cu autocarul. Un detaliu interesant pe care il observam este contrastul dintre strazile inguste ale orasului vechi si zgarie-norii cu aer futurist din zona noua a Montrealului. Ai dupa-amiaza libera pentru a cauta suveniruri sau a vizita muzee si cladiri remarcabile. Iti vindem un pont: in Montreal se afla Oratoriul, cea mai mare biserica din Canada. Ne intoarcem dupa lasarea serii la hotel pentru odihna.

13.10.2020 Ziua 8. Montreal – Quebec City

Dupa mic-dejun ne luam la revedere de la Montreal si plecam spre Quebec, un oras romantic reprezentativ pentru zona franceza a Canadei. Poti explora putin spiritul european al locului intr-o plimbare pe stradutele pietruite pline de cafenele, restaurante si magazine.

14.10.2020 Ziua 9. Quebec City

Petrecem intreaga zi in Quebec, descoperind obiective turistice deosebite si nu numai. Aflam mai multe despre trecutul francez si britanic al Canadei la Citadela Fortificata si in parcul istoric Battlesfield, scena unor confruntari care au schimbat destinul Americii de Nord. Vedem Basilica si Palatul Regal, apoi mergem spre nord, la Cote de Beaupre, unde se afla primul loc de pelerinaj din America de Nord, si la eleganta Cascada Montmorency. Dupa cina, mergem la hotel pentru o ultima noapte pe continentul american.

15.10.2020 Ziua 10. Quebec City – Montreal – Bucuresti

Aventura noastra nord-americana se incheie aici. Dupa mic-dejun, mergem cu autocarul in Montreal, de unde zburam inapoi spre casa. It was a pleasure, America and Canada, hope to see you soon!

 

 

Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic, precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

Totul despre Circuit SUA & Canada.

INFORMATII

ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA SUA:
✓pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei
✓Extras de cont personal cu minum 2000 USD
✓1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb
✓adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz
✓copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc)
✓In cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si timul bilant contabil
✓copie carte de identitate
✓pentru copii, copie certificat de nastere
✓pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie
✓prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie) Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate.

IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se efectueaza retragerea.

INFORMATII AUTORIZATIE DE CALATORIE ELECTRONICA E-TA (CANADA):
Autorizatie de Calatorie Electronica (Electronic Travel Authorization e-TA) –nu este necesara, deoarece intrarea in Canada in cadrul acestui program se face terestru, cu autocarul, dinspre SUA.

1.Excursie de o zi la cascada Niagara – 510 euro/ persoana
Aceasta excursie include transferuri dus-intors la aeroport si la hotel, bilete de avion (dus-intors), turul de 6 ore de vizitare a cascadelor Niagara cu ghid de limbi straine (engleza / italiana / spaniola, germana * si franceza * la cerere) si masa de pranz. Maid of the Mist este turul cel mai cunoscut al cascadelor, care apare in zeci de filme si seriale americane. Vaporasul cu etaj face un tur de jumatate de ora din care apogeul este apropierea de Horseshoe Falls si implicit dusul prin care trece orice pasager. Toata lumea primeste pelerine de ploaie, dar chiar si asa este imposibil sa cobori uscat de pe Maid of the Mist.
Experienta este una memorabila.

2.Statuia Libertatii si Insula Ellis – 110 euro/ persoana
Statuia Libertatii, situata pe insula Libertatii, a fost inaugurata si dezvaluita pe 28 octombrie 1886. Aceast simbol al Statelor Unite este recunoscut in intreaga lume si a servit drept model si muza pentru multi artisti, de asemenea prezenta nenumarate filme. Insula Ellis a fost punctul principal de sosire pentru milioane de imigranti care au venit in America intre 1892 si 1954. Din 1990, dupa o perioada de renovare care a durat sase ani, a functionat ca si muzeu.

3.Excursie de o zi la Washington, D.C .– 250 euro/ persoana
In acest tur veti explora capitala americana – Washington D. C. Veti vedea zona distincta in care sunt amplasate ambasadele, precum si toate reperele importante si atractiile turistice ale orasului.

*Tarifele sunt informative, pot suferi modificari de la data publicarii programului si pana la data calatoriei.

BINE DE STIUT

• Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.
• Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).
• Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
• Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.
• Obiectivele mentionate in tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.
• Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
• Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana cu anuntarea prealabila a turistilor.
• Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turistii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.
• Asezarea in autocarele / microbuzele folosite in program se face in ordinea inscrierii, incepand cu bancheta a doua;
• Se accepta partaj in camera dubla la inscriere, iar daca nu se inchide, se va plati suplimentul de single.

 

The tour package inclusions and exclusions at a glance
Pretul final includeDetalii despre conditiile ofertei si tot ce este inclus in pretul final.
 • Transport cu avionul Bucuresti –New York si Montreal–Bucuresti, zboruri cu escala (orarul de zbor si ziua de operare (+/-1 zi) se pot modifica de catre compania aeriana)
 • Cazare 9 nopti la hoteluri de 3* cu mic dejun:
 • 4 nopti in New York
 • 3 nopti in Montreal
 • 2 nopti in Quebec City
 • 1 cina la sosirea in Montreal
 • Transferuri aeroport –hotel –aeroport si transport cu autocar local conform itinerariului
 • Tururi de oras in New York, Montreal si Quebec City
 • Excursie la Côte de Beaupré (in provincia Quebec) si Cascada Montmorency
 • Asigurare medicala de calatorie Travel
 • Conducator roman de grup

 

Pretul final nu includeDetalii despre alte servicii ce nu sunt incluse in pretul ofertei.
 • Taxele de aeroport & combustibil: 590 Euro/persoana (se pot modifica pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
 • Taxa de viza – 160 USD; se achita ulterior de catre client cand grupul este garantat cu aproximativ 6 saptamani inainte de plecare
 • Taxa asistenta si procesare pentru viza: 20 Euro (se achita la inscriere)
 • Bacsis pentru soferi, ghizi locali: 10 USD/persoana/zi (sofer + ghid) – obligatoriu in SUA
 • Alte vizite decat cele mentionate in program
 • Excursiile optionale (tarifele sunt informative