machu-picchu-peru-southa-america-a-unesco-world-heritage-site-shutterstock-389136313

Circuit Peru & Misterele Incasilor

Pret incepand de la 1.840  /persoana
10.10.2020 Ziua 1. Bucuresti – Lima

Intalnire in aeroportul Otopeni. Incepem calatoria spre America Latina.

11.10.2020 Ziua 2. Lima

Sosire in Lima. Ne intalnim cu reprezentantul local, apoi vom fi transferati la hotel. Incepem ziua cu un tur prin Lima, pentru a vedea panoramic principalele atractii. Vizitam Districtul Miraflores, Plaza de Armas – centrul istoric al orasului in care se afla cele mai importante monumente istorice, printre care o fantana din bronz datand din 1650. Vedem apoi Biserica San Francisco, constuita in 1674, Catedrala din Lima, construita in 1564, renumita pentru capela de fildes in stil baroc – La Imaculada – si pentru mormantul lui Francisco Pizarro, cuceritorul Peru-ului.La finalul turului vizitam Muzeul Larco Herrera unde putem admira exponate extrem de valoroase, artefacte din metale si pietre pretioase.

12.10.2020 Ziua 3. Lima – Cusco – Valea Urubamba

Dis – de – dimineata avem transfer la Aeroportul din Lima, de unde ne imbarcam pentru zborul spre Cusco, avand transferul la hotel asigurat. Mergem intr-o excursie in Urubamba – Valea Sacra Incasa, pozitionata intre localitatile Ollantaytambo si Pisac. Aceasa zona contine mai multe ruine incase si nu numai. Vedem portiuni din Inca Trail – stravechiul sistem incas de drumuri care traversa Muntii Anzi trecand peste inaltimi de 5.000 de metri si lega capitala Ecuadorului, Qioto, de Santiago de Chile.Cazare in Cusco.

13.10.2020 Ziua 4. Valea Urubamba – Machu Picchu

In cursul diminetii avem transfer la Gara Ollantaytambo, de unde ne imbarcam in trenul din Ollantaytambo pentru a calatori spre Aguas Calientes.Ajunsi aici, vom avea transferul la hotel.

14.10.2020 Ziua 5. Machu Picchu – Cusco

Astazi ne concentram atentia asupra cetatii incase Machu Picchu, unde vom admira peste 140 de constructii. Zona principala a cetatii se numeste ”Zona Sacra”, iar aici vedem Intihuatana – ceasul solar incas, Templul Celor Trei Ferestre – cu cele trei ferestre de forma trapezoidala prin care soarele patrunde pentru a lumina piata sacra aflata in spate, Templul Soarelui – construit in forma de turn circular, dedicat zeului Inti (zeul soare, principalul zeu din mitologia incasa) si Templul Condorului. Un alt punct de interes este Zona Rezidentiala (sau Zona Populara) unde se aflau casele membrilor clasei de jos, dar si depozitele de grane. Nu departe, se afla Zona Regala, unde se pastreaza inca un sir de case cu ziduri rosiatice, in care locuiau Amautas – persoanele intelepte. Tot aici vedem incaperile de forma trapezoidala, unde locuiau Nustas – printesele. Cazare in Cusco.

15.10.2020 Ziua 6. Cusco

Ne concentram pe un tur al orasului Cusco, acesta incluzand Plaza de Armas – Huacapayta.Aici se alfa o celebra catedrala si se pot admira constructii coloniale ridicate pe fundatiile undor vechi ziduri incase.Principalele atractii: Catedrala din Cusco, Templul Coricancha, Vizita siturilor Tambomachay, Puca Pucara, Qenqo si Sacsayhuaman.

16.10.2020 Ziua 7. Cusco – Puno

In drumul spre Puno, vom vizita Biserica Andahuaylillas – Capela Sixtina a Americii de Sud; Raqchi – Templul zeului Wiracocha si La Raya – punct de maxima altitudine de pe traseu. Nu e de ocolit Pukara – un sit arheologic precolonial unde se observa piramide de mari dimensiuni. Tot aici gasim ceramica traditionala numita Torito de Pukara.

17.10.2020 Ziua 8. Puno – Lacul Titicaca – Puno

Ne asteapta o minunata croaziera pe Lacul Titicaca. Vom vedea celebrele insule Uros, unde traditiile etnicilor quechuas sunt neatinse. Urmeaza o debarcare pe Insula Taquille, unde, daca ne incumetam sa urcam 600 de trepte, putem savura privelistea lacului strajuit de minti. Ii vom cunoaste pe localnicii din Santa Maria Llachon si vom asista la o traditie locala: Pachamanca – o metoda de preparare a carnii, pestelui si cartofilor, utilizand cuptoare subterane.

18.10.2020 Ziua 9. Plecare din Puno

Dupa micul dejun, vom fi transferati de la hotel la Aeroportul din Puno. Zbor intern Puno – Lima. Zbor international Lima – Bucuresti.

 

Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic, precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

Totul despre Circuit Peru & Misterele Incasilor.

INFORMATII

Acte necesare pentru calatorie :
• Pasaportul in original valabil cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, care sa contina cel putin 2 coli albe, nu se accepta pasaport temporar.
Termen de inscriere: Minim 4 saptamani inainte de data plecarii.

Grup minim 20 pers.
Pentru grupuri mai mici de 20 de persoane (intre 15 si 19) persoane se percepe un supliment de 150 €/ pers.

BINE DE STIUT

• Autoritatile vamale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statele in care are loc desfasurarea programului.
• Minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera).
• Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale.
• Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tarile tranzitate.
• Obiectivele mentionate in tururile panoramice cu autocarul se viziteaza doar pe exterior.
• Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.
• Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana cu anuntarea prealabila a turistilor.
• Preturile sunt valabile pentru un numar limitat de locuri la zbor, dupa epuizarea carora, turistii vor putea sa isi dea acceptul pentru achitarea diferentei de tarif fata de pretul din ziua achitarii pachetului turistic.
• Asezarea in autocarele / microbuzele folosite in program se face in ordinea inscrierii, incepand cu bancheta a doua;
• Se accepta partaj in camera dubla la inscriere, iar daca nu se inchide, se va plati suplimentul de single.

 

The tour package inclusions and exclusions at a glance
Pretul final includeDetalii despre conditiile ofertei si tot ce este inclus in pretul final.
 • Bilet de avion Bucuresti –Lima – Bucuresti, zboruri cu escala (orarul de zbor si ziua de operare (+/-1 zi) se pot modifica de catre compania aeriana)
 • Bilet de avion Lima – Cusco
 • Bilet de avion Puno – Lima
 • Taxele de aeroport
 • Bilet de tren pe ruta Ollantaytambo – Aguas Calientes
 • Bilet de tren Aguas Calientes – Cusco
 • Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispozitie conform programului
 • 8 nopti de cazare in hoteluri de 3-4*
 • 8 mic dejunuri + 3 pranzuri
 • Tur de Lima, Cusco
 • Vizita Machu Picchu
 • Croaziera pe Lacul Titicaca
 • Transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
 • Asigurare medicala de calatorie Travel
 • Ghizi locali
 • Conducator de grup roman

 

Pretul final nu includeDetalii despre alte servicii ce nu sunt incluse in pretul ofertei.
 • Bacsisurile pentru ghizi locali si soferi (se achita la fata locului)
 • Excursiile optionale pentru grup minim de 15 persoane
 • Alte servicii decat cele mentionate in program
 • Taxe foto + video locale (se achita optional la fata locului)