Bilete avion

La cumpararea unui bilet de avion de la Top class tour aveti reducere de 20 Lei de persoana la transportul catre aeroport (RBT, ZUZU, TRANSMARIAN ).

WIZZ AIR

Compania WIZZ AIR face parte din categoria zborurilor low-cost astfel incat puteti gasi bilete de avion spre destinatiile dorite la un pret accesibil. Trebuie subliniat de la început că un zbor low-cost este un serviciu fundamental diferit de un zbor normal la clasa economică: prețul său este mult redus și aceasta fiindcă nu include multe elemente care sunt gratuite la un zbor normal din clasa economica.

Utilizăm tehnologii de ultimă oră pentru a face din experiența Wizz Air o experiență remarcabilă în privința serviciilor și a raportului calitate-preț. Avem un model de servicii simplu: călătorii fără bilet imprimat, utilizarea unor aeroporturi secundare eficiente din punct de vedere al costurilor și timpului, posibilitatea de a călători pe scaune de piele de tip single și furnizarea de servicii de catering la cerere, contra cost.

Categorii de bagaje:

 • Gratuit: 40 x 30 x 20cm, 10kg
 • Priority: 40 x 30 x 20cm, 10kg + 55 x 40 x 23cm, 10kg
 • Bagaje de cala: 10kg (o piesa de persoana/segment), 20kg (maxim 2 piese pasager/segment), 32kg (maxim 3 piese pasager/segment)

BLUE AIR

Compania Blue Air a fost creată în anul 2004 ca prima companie aeriană românească cu capital 100% privat. Prin înființarea ei s-a dorit crearea unei alternative pentru zboruri ieftine, sigure și confortabile. Blue Air leagă cele mai importante destinații europene și este un trasportator de tip smart flying ce se bazează pe performanța flotei, piloți foarte experimentați, peste 3000 de agenții partenere atât în România cât și în străinătate, rute variate și exclusive și personal specializat în cadrul tuturor aeroporturilor pe care operează. Compania aeriană are ca bază principală Aeroportul Internațional Henri Coandă si opereaza in prezent 70 de rute interne si externe.

Categorii de bagaje:

 • Gratuit: 55 x 40 x 20cm, 10kg
 • Bagaje de cala: 100 x 80 x 30cm, 23kg\ 32kg (maxim 4 piese pasager/segment)

Check-in-ul: 

RYAN AIR

Ryanair este companie aeriană irlandeza de tip low-cost care ofera servicii aeriene de transport atat pe rute nationale cat si pe rute globale. Compania aeriana asigura transportul calatorilor in peste 190 de destinatii din intreaga lume. Echipa Ryanair este formată din peste 19.000 de profesioniști în domeniul aviației, cu înaltă calificare, care sunt responsabili pentru locul 1 în Europa în ceea ce privește punctualitatea și un istoric de siguranță de 34 de ani de top în industrie.

Categorii de bagaje:

 • Gratuit: 40 X 20 X 25cm, 10kg
 • Priority: 40 X 20 X 25cm, 10kg + 55 X 40 X 20cm 10kg (valiza)
 • Bagaje de cala: 55 x 40 x 20 cm 10kg (o piesa de persoana/segment), 119 x 119 x 81 cm, 20kg (mazim 3 piese pasager/segment)

Check-in-ul: 

 • cu mai putin de 48H este gratuit
 • cu 2 luni inaintea zborului (la achizitionarea unui loc in avion)
 • se percepe taxa de check-in sau retiparire in aeroport, in cazul in care acesta nu este facut de catre agentia vanzatoare sau respectiv este tiparit si pierdut de catre client